Tentoonstelling “Deportatie en genocide” in Provinciale Secundaire School Voeren

voerenNog tot en met zondag staat de tentoonstelling “Deportatie en genocide, een Europese tragedie” opgesteld in de Provinciale Secundaire School Voeren. Alle leerlingen van de derde graad brengen vanaf vandaag tot en met vrijdag een bezoek aan deze beklijvende tentoonstelling van het Instituut voor Veteranen. Wie wil kan zondag nog tijdens de opendeurdag komen kijken. De leerlingen van vijf Humane Wetenschappen zullen dan rondleidingen geven tussen 13u00 en 17u30 naar aanleiding van hun bezoek aan het concentratiekamp Auschwitz-Birkenau in januari.

 

 

Meer info over de school staat op de website

Deel dit bericht met anderen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>